Anksciau tokius kepsniukus darydavau: supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau svieciasi galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi pietus iseina :) -- pagarbiai; Indraja "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message news:io43nt$e2p$1@trimpas.omnitel.net... > Yra smotelis kiaulienos nugarines . Kaip galima butu skaniai iskepti > orkaiteje ? (marinavimui laiko nera :) )