Na jei detaliau, tai priklauso viskas nuo to, kiek seimyna alkana :) Jei labai - tai kepu ant kokiu 200, gera pusvalandi, ir pabaksnoju, kada mesa suminksteja, o jei nelabai, tai galima ir ant 150-160, apie valanda suvirsum gaunas, bet man skaniau leciau kepta :) Nuo pasirinktos temperaturos priklauso ir tai, kokio stambumo gabaliukais supjaustyti darzoves... -- pagarbiai; Indraja "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:io6qbn$ll5$1@trimpas.omnitel.net... > o maždaug kada šviečiasi "kepi, kepi" galas? ;) > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:io4eao$u85$1@trimpas.omnitel.net... >> Anksciau tokius kepsniukus darydavau: >> supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir >> bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. >> moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu >> pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji >> svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu >> poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau >> svieciasi galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi >> pietus iseina :) >> >> -- >> pagarbiai; >> Indraja > >