siaip nugarine ir taip labai sausa yra..supjauscius riekutemis gali ir tiktu kokia sprandine kept.. sakyciau geriausias variantas kisti paprieskoniuota ciela gabala i rankove ir kept..nieko cia gudriau nesugalvosi.. "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:io4eao$u85$1@trimpas.omnitel.net... > Anksciau tokius kepsniukus darydavau: > supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir > bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. moliugu, > topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu pagal > skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji svogunu > griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu poru ar > cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau svieciasi > galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi pietus iseina :) > > -- > pagarbiai; > Indraja > > "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message > news:io43nt$e2p$1@trimpas.omnitel.net... >> Yra smotelis kiaulienos nugarines . Kaip galima butu skaniai iskepti >> orkaiteje ? (marinavimui laiko nera :) ) >