viskas ten chiki mesa pries tai neiskepame, otaip graaziai paskrudinam... t apie 187.....minkstute gaunasi "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:io69eb$o5i$1@trimpas.omnitel.net... nu tai gal priklauso an kiek orkaite ykaitint? ;) "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:io68tl$n0t$1@trimpas.omnitel.net... > O kam taip ilgam i orkaite??? :o kas is tos meso liks juolab kad pjaustyta > tik gabaliukais. > > > Saldo wrote: >> Na as Olierio receptuka pabandziau, tai jau antri metai darau. >> mesa gabalais kaip saslyko. >> pakepam kad paskrustu ant keptuves. paskui vandens ir dar patroskinam kad >> sultinukas rudas gaytusi. >> sultini nupilam. mesa i lekste. >> 3-4 svogunai nulupti ir per puse. >> cesnaku kokios 10 skilteliu. >> svogunus ir cesnakus truputi paskrudinam likusiuose riebaluose >> keptuveje...truputi. >> imam britvoniuka. >> ant dugno isdeliojam-suverciam svog ir cesn. >> ant virsaus suverciam mesa. >> ant mesos bulves gabalais ir morkos gabalais. >> apslakstom nuopilu....paprieskoniuojam. >> i orkaite...50 min. >> i pabaiga dar supilam likusi nuopila... >> dar galima pries pabaiga atidengti ir bulves paskrudinti.. >> geras >> >> prirasiau daug, bet darosi gana greit ir ppr