O kam taip ilgam i orkaite??? :o kas is tos meso liks juolab kad pjaustyta tik gabaliukais. Saldo wrote: > Na as Olierio receptuka pabandziau, tai jau antri metai darau. > mesa gabalais kaip saslyko. > pakepam kad paskrustu ant keptuves. paskui vandens ir dar patroskinam kad > sultinukas rudas gaytusi. > sultini nupilam. mesa i lekste. > 3-4 svogunai nulupti ir per puse. > cesnaku kokios 10 skilteliu. > svogunus ir cesnakus truputi paskrudinam likusiuose riebaluose > keptuveje...truputi. > imam britvoniuka. > ant dugno isdeliojam-suverciam svog ir cesn. > ant virsaus suverciam mesa. > ant mesos bulves gabalais ir morkos gabalais. > apslakstom nuopilu....paprieskoniuojam. > i orkaite...50 min. > i pabaiga dar supilam likusi nuopila... > dar galima pries pabaiga atidengti ir bulves paskrudinti.. > geras > > prirasiau daug, bet darosi gana greit ir ppr > >