Tikkas suvalgiau sita... Niam niam... Aisku svoguno netarkavau o pjausciau ratais ranka, tai toki postoriai gavosi ir truputi apdege, ale nieko tokio.. Seimyna patenkinta, sake daug geriau nei karbonadas keptas keptuveje (na, del to nesigincyjau bet mano nuomone kitokia.... ) :) 2011.04.13 18:09, Indraja rašė: > Anksciau tokius kepsniukus darydavau: > supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir > bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. > moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu > zolyciu pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), > uztarkuoji svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima > imaisyt kokiu poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su > ventiliatoriumi), kai jau svieciasi galas, galima kokio surio > uztarkuot... Tai kaip ir gatavi pietus iseina :) > -- MaRiUS, Kaunas