Tema: Re: kiaulienos kepsnys ?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-04-14 09:44:45
nu arba brasiruot irgi nieko. bet sprandine skaneu ;)
"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message
news:io620t$bgb$1@trimpas.omnitel.net...
> siaip nugarine ir taip labai sausa yra..supjauscius riekutemis gali ir
> tiktu kokia sprandine kept..
> sakyciau geriausias variantas kisti paprieskoniuota ciela gabala i rankove
> ir kept..nieko cia gudriau nesugalvosi..
> "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message
> news:io4eao$u85$1@trimpas.omnitel.net...
>> Anksciau tokius kepsniukus darydavau:
>> supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir
>> bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav.
>> moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu
>> pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji
>> svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu
>> poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau
>> svieciasi galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi
>> pietus iseina :)
>>
>> --
>> pagarbiai;
>> Indraja
>>
>> "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message
>> news:io43nt$e2p$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Yra smotelis kiaulienos nugarines . Kaip galima butu skaniai iskepti
>>> orkaiteje ? (marinavimui laiko nera :) )
>>
>