Na mano praktikoje, tas "uzklotas svogunais", ir suris ant virsaus - apsaugo nuo isdziuvimo. Kas be ko, darzoves kepdamos duoda savo dregme mesai, tai jei skarda truputi gilesne, tai mesa su darzovemis iseina pasitroskinusi, o pavirsius - svogunai su suriu - pakepe :) Aisku, skonio reikalas, pripazistu, kad sprandine - skaniau, bet jo nebutina "uzkloti - pakloti", ir taip gardi buna :) Kai kas megsta ta mesyte, pries kepant, kokiam majoneze apvoliot del sultingumo, bet man kazkaip nera poreikio... -- pagarbiai; Indraja "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:io620t$bgb$1@trimpas.omnitel.net... > siaip nugarine ir taip labai sausa yra..supjauscius riekutemis gali ir > tiktu kokia sprandine kept.. > sakyciau geriausias variantas kisti paprieskoniuota ciela gabala i rankove > ir kept..nieko cia gudriau nesugalvosi.. > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:io4eao$u85$1@trimpas.omnitel.net... >> Anksciau tokius kepsniukus darydavau: >> supjaustai mesa riekutemis, kaip kepsniukam, pakloji skardoje morku ir >> bulviu pjaustytu siaudeliais (galima dar ir visokiu kitokiu, pav. >> moliugu, topinambu (jerusalem artichokes) ir t.t.), priesknoniniu zolyciu >> pagal skoni, uzkloji mesyte (itrinta pipiriukais, druskyte), uztarkuoji >> svogunu griezineliais, dar pipiriuku ir druskytes, galima imaisyt kokiu >> poru ar cesnako... kepi kepi (orkaitej su ventiliatoriumi), kai jau >> svieciasi galas, galima kokio surio uztarkuot... Tai kaip ir gatavi >> pietus iseina :) >> >> -- >> pagarbiai; >> Indraja >> >> "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message >> news:io43nt$e2p$1@trimpas.omnitel.net... >>> Yra smotelis kiaulienos nugarines . Kaip galima butu skaniai iskepti >>> orkaiteje ? (marinavimui laiko nera :) ) >> >