100 % rugine, ryte, silta - bandei? Siaip mes kokias 1-2 paras laukiam, kad butu galima ja valgyti. Tai net idomu pasidare kokia gi tamsta duona ten tuoj dounkepej spragini. Ne geriau parduotuvej isigyti - dar maziau laiko uzima ;) On 10/01/2013 10:04 AM, amenox wrote: > Viskas skaičiuojasi laiku, jei tamstai jo užtektinai, sveikinu. Į > duonkepę sumesti ingradientus trunka pora minučių, jau nekalbant apie > tai kad galima užprogramint kad iš ryto atsibudus gautum šiltos duonos, > na bet žinoma atsiprašau, nefengšui gi taip, geriau savo rankom. :) > > "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message > news:l2ds27$8po$1@trimpas.omnitel.net... >> butent. kalba kaip apie koki raketu moksla blin, net nejuokinga >> >> >> "Tomoshokas" <ten@kur.ner> wrote in message >> news:l2cdjq$cqq$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ryte uzplikini ir uzmaisai su raugu (su shaukstu - max 15 min.), vakare >>> letai imaishai likusius miltus su virtuviniu kombainu (max 30 min.), >>> ryte ikishi i orkaite ir ishkepi. Tai kur cia pastangos ir laikas. Gal >>> ten pas Fokiecius kitaip saule sviecia ;) >>> >>> >>> On 09/30/2013 02:00 PM, ALORA wrote: >>>> tai va daba dar pasakyk, kad duoną iškept (laiko ir pastangų, ne >>>> sugebėjimų atžvilgiu) - tai kaip du pirštus ta prasme... tai mes tuoj >>>> visi iškart ir suprasim, kiek kartų tamsta ją esi pats kepęs :) >>>> >>>> >>>> "Yvl" wrote in message news:l2b91r$4da$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> ta prasme, tu nori pasakyt, kad tu pats esi ant tiek shiknarankis, kad >>>> be duonkepes duonos nemoki issikept pats? :) >>>> >>>> >>>