Jokiu miltuku nera, tik miltai. Kyla virtuveje be jokiu pasildymu. Kas dar ? On 2013-10-04 15:19, ALORA wrote: > grybą tu čia kažkokį pjauni. Normaliuose namuose naktį šalta, kur ta > duona iškilt gali? Nu, nebent pleškinat radijatorius naktį :) arba > naudojat kilimo paturbintojus. Bet su paturbintojais aš galiu ir pardėj > nusipirkti, koks tikslas tada būtų daryti. Tai viena. Antra - skonis su > visokiais milteliais visada būna labai geras, neveltui chemijos ir > fizikos laboratorijos dirba prie medžiagų, dirginančių tamstos ir > tamstos svečių skonio receptorius. Trečia, kad duoną sukišti kepti, > reikia atsikelti, o su duonkepe galima atsikelti, kad iškeptą duoną iš > jos ištraukt. > Tad nematau jokių manualinio kepimo privalumų, ypač būdama žmona :) > Ir jo, Rootsas visiškai teisus - kai pats kažko nedarai, tai visada > atrodo labai paprasta > > > > "ig" wrote in message news:l2js47$rmn$1@trimpas.omnitel.net... > > Nesuprantu ir as ka jus ten su tom duonekempem koordinuojat ? Zmona is > vakaro vakare sumaiso miltus su raugu nuo praeito kepimo (be jokiu > kombainu per 5 min), priberia ten semkiu visokiu, riesutu ir ryte ikisa > i orkaite. Nesedi ir neseka proceso, isima kvepiancia ir cepsi visi > apsiseilioje ir dar praso (svecius included). > > Vienintele vieta kur duonkepe gal sutaupytu, tai elektra. Nes ne visa > orkaite kaitinti del kepaliuko, o tik tiek kiek reikia. Bet siaip... > issipisinejimas ir nekitaip. (nors pats vos nenupirkau iki kol > nepabandem paprastuoju budu, bet tik is nezinojimo) >