o man teko būt vokiškoj kepykloj, kumpio tvėrykloj ir chemijos laboratorijoje. Ir, kaip sakiau, skonis šiais laikais tikrai ne kriterijus, nes skonį jie moka sutverti. Vokietijoje maisto vertinimuose "Stiftungswarentest“ vertinama visų pirma konsistencija ir išvaizda, paskui skonis ir daugiau nieko, taigi, natūraliam produktui be skonio stipriklių, paturbintojų, stabilizatorių ir emulgatorių praktiškai nėra šansų gauti gerą vertinimą. Kuo daugiau valgai 'paskaninto' maisto, tuo mažiau turi skonio receptorių, tad ir tau natūralus maistas ilgainiui ima atrodyti neskanus. Bet kiekvieno teisė rinktis, aišku :) Kodėl šitame grūpse kažodėl bandoma prastumti savo nuomonę kaip vienintelę teisingą, ypač kai nieks neklausia ir ne apie tai kalba - čia įdomus fenomenas :) Beje, apie chemiją - vienintelis nepadirbtas vaisiaus skonis yra vyšnios shimtas kinieciu" wrote in message news:l2n85l$4p2$1@trimpas.omnitel.net... btw kiek teko but darbinej valgikloj pas fokieciu kontoras (ir pas suomiju) tai viskas ten gerai su ten ta ju duona. nes skaneu daznai nei ce vietine pirktine ;)