nuvat o yra ir kam nekyla. tsyjelio su vejagra gal tegu ydeda? "ig" <stop@spam.lt> wrote in message news:l2odbr$i4n$1@trimpas.omnitel.net... > Jokiu miltuku nera, tik miltai. > Kyla virtuveje be jokiu pasildymu. > Kas dar ? > > > On 2013-10-04 15:19, ALORA wrote: >> grybą tu čia kažkokį pjauni. Normaliuose namuose naktį šalta, kur ta >> duona iškilt gali? Nu, nebent pleškinat radijatorius naktį :) arba >> naudojat kilimo paturbintojus. Bet su paturbintojais aš galiu ir pardėj >> nusipirkti, koks tikslas tada būtų daryti. Tai viena. Antra - skonis su >> visokiais milteliais visada būna labai geras, neveltui chemijos ir >> fizikos laboratorijos dirba prie medžiagų, dirginančių tamstos ir >> tamstos svečių skonio receptorius. Trečia, kad duoną sukišti kepti, >> reikia atsikelti, o su duonkepe galima atsikelti, kad iškeptą duoną iš >> jos ištraukt. >> Tad nematau jokių manualinio kepimo privalumų, ypač būdama žmona :) >> Ir jo, Rootsas visiškai teisus - kai pats kažko nedarai, tai visada >> atrodo labai paprasta >> >> >> >> "ig" wrote in message news:l2js47$rmn$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Nesuprantu ir as ka jus ten su tom duonekempem koordinuojat ? Zmona is >> vakaro vakare sumaiso miltus su raugu nuo praeito kepimo (be jokiu >> kombainu per 5 min), priberia ten semkiu visokiu, riesutu ir ryte ikisa >> i orkaite. Nesedi ir neseka proceso, isima kvepiancia ir cepsi visi >> apsiseilioje ir dar praso (svecius included). >> >> Vienintele vieta kur duonkepe gal sutaupytu, tai elektra. Nes ne visa >> orkaite kaitinti del kepaliuko, o tik tiek kiek reikia. Bet siaip... >> issipisinejimas ir nekitaip. (nors pats vos nenupirkau iki kol >> nepabandem paprastuoju budu, bet tik is nezinojimo) >> >