Jei atmintis nepaveda tai per pastaruosius 3 metus nesigavo orkaiteje 1 karta (kepam kas antra savaitgali) - nes raugas jau buvo pavepes ;);):) Nea, cia viskas prasidejo nuo to kad duona orkaiteje issikepti tai kaip griovi nuo Vilniau iki Kauno sviesolaidiniam kabeliui iskasi ;););) Kai pateiki faktus - kazkaip bando nusukineti tema i pievas. Man tai dzin - gal zmogui taip gyventi patogiau ;) O jei dar pasakysiu kad varske patys daromes - tikriausiai vokiskom bulvem uzmetys ( bet nieko mes is ju normalu riebu lietuviska kugeli issikepsime, nors prie jo reikia kur kas daugiau darbo ideti negu prie duonos orkaiteje ;):):):) ) On 10/02/2013 09:15 PM, ROOTS wrote: > Tomislovai, tu cia vienas ir tekalbejai apie rugine :) > Rugine duona atskira istorija siaip jau. Bet mes jos issikepam ir su > savo duonkepe. Kepam ir orkaitej. Buna nesigauna su duonkepe, buna > nesigauna ir su orkaite :) > > "Tomoshokas" wrote in message news:l2hmo6$57o$1@trimpas.omnitel.net... > > Gal gali pasakyti kuri duonkepe normaliai 100 % rugine duona sugeba > iskepti? > > Batonai nedomina ;) > > > > On 10/02/2013 04:04 PM, amenox wrote: >> 100% - ne, paprastai baltą. Su parduotuve kartais pagalvoju, nes namie >> žaidžiantis nieko įpatingai neišlošiu, pvz. kainos prasme. Kokybės >> atžvilgiu čia irgi galima pasiginčyti, yra vietų kur galima nusipirkti >> tikrai skanios duonos, čia jei aplenkiant maksimas ir rimi. :) O >> duonkepės gi elementariai automatizuoja minkymą, keldinimą ir kepimą. >> Jei šitie procesai tamstai patinka, galima viską daryti rankomis ir >> kepto orkaitėj, niekas gi nedraudžia. :) Bet kam taip mučintis kai yra >> tam sugalvoti daiktai. >> >> "Tomoshokas" <ten@kur.ner> wrote in message >> news:l2f71s$lt7$1@trimpas.omnitel.net... >>> 100 % rugine, ryte, silta - bandei? Siaip mes kokias 1-2 paras >>> laukiam, kad butu galima ja valgyti. Tai net idomu pasidare kokia gi >>> tamsta duona ten tuoj dounkepej spragini. Ne geriau parduotuvej >>> isigyti - dar maziau laiko uzima ;) >>> >>> On 10/01/2013 10:04 AM, amenox wrote: >>>> Viskas skaičiuojasi laiku, jei tamstai jo užtektinai, sveikinu. Į >>>> duonkepę sumesti ingradientus trunka pora minučių, jau nekalbant apie >>>> tai kad galima užprogramint kad iš ryto atsibudus gautum šiltos duonos, >>>> na bet žinoma atsiprašau, nefengšui gi taip, geriau savo rankom. :) >>>> >>>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>>> news:l2ds27$8po$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> butent. kalba kaip apie koki raketu moksla blin, net nejuokinga >>>>> >>>>> >>>>> "Tomoshokas" <ten@kur.ner> wrote in message >>>>> news:l2cdjq$cqq$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Ryte uzplikini ir uzmaisai su raugu (su shaukstu - max 15 min.), >>>>>> vakare >>>>>> letai imaishai likusius miltus su virtuviniu kombainu (max 30 min.), >>>>>> ryte ikishi i orkaite ir ishkepi. Tai kur cia pastangos ir laikas. >>>>>> Gal >>>>>> ten pas Fokiecius kitaip saule sviecia ;) >>>>>> >>>>>> >>>>>> On 09/30/2013 02:00 PM, ALORA wrote: >>>>>>> tai va daba dar pasakyk, kad duoną iškept (laiko ir pastangų, ne >>>>>>> sugebėjimų atžvilgiu) - tai kaip du pirštus ta prasme... tai mes >>>>>>> tuoj >>>>>>> visi iškart ir suprasim, kiek kartų tamsta ją esi pats kepęs :) >>>>>>> >>>>>>> >>>>>>> "Yvl" wrote in message news:l2b91r$4da$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> >>>>>>> ta prasme, tu nori pasakyt, kad tu pats esi ant tiek shiknarankis, >>>>>>> kad >>>>>>> be duonkepes duonos nemoki issikept pats? :) >>>>>>> >>>>>>> >>>>>> >>> >