radau toki idomu dalyka pas amerikonus: http://www.fda.gov/food/ingredientspackaginglabeling/foodadditivesingredients/ucm328728.htm tipo, kad vargu ar 3g suvartosi, iprasta papildomo MSG doze (per diena?) yra maziau nei 0,5g. Tai cia pagal mane kazkaip labai mazai, tos pacios druskos manau tikrai daugiau nei puse gramo eiliniam meniu... tai ar jo isties tiek mazai reikia (ir svarbiausia tiek mazai dedama) ar cia kazkas priburta ? On 2014-03-14 11:18, eSSas wrote: > On 3/14/2014 11:09 AM, ig wrote: >> Hmmm... man kazkaip maximoj mazokai pasudyta mesa, as ruosdamas dedu dar >> chlorido. > > Nori, pasakysiu ereziją, nuo kurios gali ištikti apopleksija? Mėsa būtų > skanesnė, jei vietoj natrio chlorido dėtum natrio gliutamato. E621, > kitaip tariant. Ir kol jo dėsi ne daugiau, negu natrio chlorido, tai > visiškai nebus kenksminga. > > Girdėjai biochemiko žodį > > S. > >>> divandenilio monoksido ir natro chlorido misiniu >