Bet tai ten visai kita kainu kategorija... On 16/3/14 4:24 PM, Linas Petkevičius wrote: > Biovelos jautiena maksimoje, brandinta 21 diena prie 2 laipsniu irgi tokia? > > "Night" wrote in message news:lg48ks$dr8$1@trimpas.omnitel.net... > > Na pvz jautiena, pas mano mesininka spalva grazi, homogeniska per visa > pjuvi, tamsiai raudona arba net i pilkuma tokia. Maximoje jautiena > ryskiai raudona, matosi, kad pavirsius kartais net nupjaustytas buna, > jei perpjauna kumpio pvz. didesni gabala, tai matosi, kad raudona tik po > 1 cm is isores - vidus gi jau normalesnes spalvos. Ai, turgelyje gal > irgi sudas, bet gal kiek mazesnis... > > On 16/3/14 2:28 PM, ALORA wrote: >> nežinau, ar daug skiriasi LT prekybcentrių ir turgelių mėsa, manau, kad >> ne. Pvz., DE, kur tai reglamentuojama, ekologiška mėsa, palyginti su >> prekybcentrių, atrodo labai nepadoriai. Tad nei išvaizda, nei skoniu >> šiais laikais pasitikėti negalima. Ypač, kai ES su savo įstatymais >> visais būdais remia masinę perprodukciją ir GMO >> >