nenurodžiau turbūt svarbaus aspekto - miltai tipo rūpūs ar pilno grūdo ar dar kaip jie ten pravardžiuojami. Raugas pavyko puikiai, bet duona - iš 3-čio karto :) Atrodo, vokiškuose miltuose dafiga cukraus, nes niekad į duoną nedėjau, o su lietuviškais be cukraus tešla gyžta, o ne rūgsta. Pavyko iškepti su ketvirtadaliu pilno grūdo kviečių, o kitais rugių miltais, su 2 kildinimais. Pirmas apie 3 val., paskui perminkiau su dar miltų, nes suskystėjo, paskui pakildinau dar kokias 6 val. Orientavausi pagal nosį - kai kvapas pradėjo truputį gyžti, įdėjau kepti. Daug py.., bet rezultatas labai geras. Mėginsim kur parauti duonkubilį... "ALORA" wrote in message news:lmvobg$upg$1@trimpas.omnitel.net... dėl kokios priežasties ji būna viduj patežusi?