Ruta wrote: > > Manom, kad dar norėčiau tiksliau žinoti, kas yra tie "gyvūniniai > baltymai", naudojami virtose dešrelėse... Gal tie patys, iš kurių ir tu pati padaryta? > > O karštai rūkytose dešrelėse įdomu, kokių kvapiųjų medžiagų pridėta, > kurios neįtrauktos į "E" ženklinimą? Ir jeigu jos tikrai rūkytos, tai > kodėl prie sudėties nėra "dūmų", o tik kvapiosios medžiagos? O iš ko susideda dūmai, kaip manai? > > Na, bent jau be sojos, tai jau irgi neblogai :)) Kuo blogai soja? Augaliniai baltymai, nugi. Bet varykit toliau, visai linksma paskaityt. Kiek atsimenu, tai kadaise mokyklose būdavo dėstomi šiokie tokie chemijos pagrindai, bet vidutiniam valgytojui tai, aišku, jau per daug sudėtinga.