Tikrai taip, technologijos yra išvystytos taip, kad skoninėmis savybėmis produktas praktiškai nesiskiria. Atskirsi tik tada, jeigu turėsi ypatingai išlavintus skonio receptorius arba jeigu gamintojai betaupydami peržengia tam tikrą ribą :) Blogumai pasireiškia vėliau ir nėra taip vienareikšmiškai apibrėžiami: visokios neaiškios alergijos, sveikatos sutrikimai, viršsvoriai, avitaminozės ir pan. Bet kadangi čia "groja" dar daug visokių kitokių dalykų (gyvenimo būdas, bendrieji mitybos įpročiai, kvėpuojamas oras, galu gale asmenininė genetinė dispozicija) tai dažniausiai ir lieka visas būsenoje "gal taip, o gal ne". bzik schrieb: > taigi buvo kazkada link'as i rusu laida, kur rode is ko gamina visokias desras. Ten buvo epizodas, kai viena desra padare kaip reikiant, o kita nenaudojant mesos. Desru megejas negalejo pasakyt, kad netikroji yra kazkuo blogesne > > "DD" <dd@dd.dd> wrote in message news:h8n8v8$64s$1@trimpas.omnitel.net... >>> Na, bent jau be sojos, tai jau irgi neblogai :)) >> Kazkada per kazkoki baliuka teko kalbeti su vienu is technologu, kur tas >> sasiskas gamina. >> Klausiu, tai pagrinde is Sojos jas darot ? >> Sako, baik tu, Soja brangu, yra zymiai pigesniu atlieku... >> Tai jau siaip daug metu as ju ir nevalgau... >> Geriau jau kokia Lenkiska, bet vistiek mesa... >> >>