"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:h8pu35$8lp$1@trimpas.omnitel.net... > Tai šitaip galima daug ką sakyti - kam iš viso užsiiminėti kulinarija ir > gaminti įvairius produktus - kai patenka į skilvį, vistiek tas pats.... del skonio > O bet jei rimčiau, tai tu klysti. Baltymas nėra lygu baltymui skilvyje, > fiziologija yra šiek tiek sudėtingesnis dalykas, nei "baltymai, riebalai > ir angliavandeniai".... > > Šiaip reikia skirti mėsos atliekas nuo menkavertės mėsos. > >> >>> Matai, čia ne chemiją, o biochemiją reikia mokėti :))) Na, dar >>> fiziologijos ir medžiagų apykaitos pagrindai būtų neblogai. >> >> Pradžiai bent jau gerai būtų suprasti, kas yra cheminis junginys ir kad >> tas pats junginys gali turėti daug pavadinimų ir net E numerį, ir kad E >> numeris ir yra -- tik numeris ir nieko daugiau. > > Tai o ką? Ar aš ką nors kitą sakau? O bet tačiau, jeigu skelbiamasi, kad > be E, tai norėčiau suprasti, kad be _jokių_ medžiagų, kurios klasifikuotos > pagal E nomenklatūrą. O jeigu taip nėra, reiškia mane apgaudinėja. > >