F00F schrieb: > Ruta wrote: > > >> Tai o ką? Ar aš ką nors kitą sakau? O bet tačiau, jeigu skelbiamasi, kad >> be E, tai norėčiau suprasti, kad be _jokių_ medžiagų, kurios >> klasifikuotos pagal E nomenklatūrą. O jeigu taip nėra, reiškia mane >> apgaudinėja. > > Tai papasakok, kaip ištraukti iš natūralaus produkto (pvz., su obuoliais) > tas medžiagas, kurios ten natūraliai yra ir kurios klasifikuotos pagal E > (pvz., citrinos rūgštį, pektiną, vitaminą C ir kt.) ir kas tada liks. > > Neieškok sliekų :))Kam jas traukti? Etiketėje prie "Sudėties" (apie ką aš čia visą laiką ir kalbu) turi būti nurodyti produktai, kuriuos _pagal receptūrą fiziškai_ deda gamintojas: taip kaip tavo mama virdama į puodą deda mėsos, druskos, ... ir deda arba nededa _papildomai_ vitamino C ar citrinų rūgšties ar dar kokių nors pribumbasų. Nieko daugiau aš ir nepageidauju matyti.