DD schrieb: >> Na, bent jau be sojos, tai jau irgi neblogai :)) > > Kazkada per kazkoki baliuka teko kalbeti su vienu is technologu, kur tas > sasiskas gamina. > Klausiu, tai pagrinde is Sojos jas darot ? > Sako, baik tu, Soja brangu, yra zymiai pigesniu atlieku... > Tai jau siaip daug metu as ju ir nevalgau... > Geriau jau kokia Lenkiska, bet vistiek mesa... > > Vieną kartą iš idomumo skyriau laiko, ir atidžiai perskaičiau visų Maximoj siūlomų pieniškų dešrelių sudėtį. Jų ten buvo daug, arti 10 įvairių rūšių, iš jų be sojos, kiek pamenu, radau 1 ar 2 (labiausiai papiktino "Tarybinės" dešrelės (kieno ten, Utenos mėsos "serija", nebepamenu?), kur didelėm raidėm užrašyta, kad be mėsos pakaitalų, kas yra tikrai melas) be sojos. Soja gal ir brangu, palyginus su kitais baltymais, bet gerai riša vandenį - taigi per svorį, matyt, pinigai sugrįžta :)))