tikrindama pasta uzkliuvau uz zinutes "kaip pagerintai iskepti blynus". nagi, parodykit, gal as ko nezinojau iki siol. kelios taisykles nereiksmingos - pavyzdziui: pries kepant isitikinti, kad miltai sviezi arba kiausiniuz ir piena isimt is saldytuvo ir palaikyt kambario temperaturoj. toliau siulo simta kem astuonis blynu receptus. pasirinkau viena - cecilijos roznovskos bulviniu blynu, prikimstu kumpiu, svogunais ir grybais, recepta. nors paveikslely atrodo kaip rudi gniuzulai, nelabai apetitni. bet juk turetu but skanus. tingedama skaityt aprasyma, nukopijavau ir imeciau i youtuba - tegu vaizdziai parodo. youtubas paklause gal as turejau omeny "cecilijos ROMANOVSKOS blynus, idarytus ...viskuom ten"? gerai, istaisiau i romanovska - gali buti, kad ir ji kepa tokius blynus. tuomet youtubas parase, kad nera rezultatu su romanovska, kepancia blynus su tokiu idaru. tai velniam dar klausineti? tai pasakykite youtubas durnas ar protingas. na, stumiu laika, tikiuosi sulaukti filmo, tuomet ramiai nusmigsiu. -- Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=19236