nieko..jos tiesiog lieka..:) o tau tereikia spusteleti jas ir turinys patenka i tavo burna..lukstus tiesiog ismeti "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:haheoq$t5o$1@trimpas.omnitel.net... >o iskepus kas su lupenom atsitinka ? :) > > "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message > news:hahbg3$nt5$1@trimpas.omnitel.net... >> ta cesnaka kaip yra toi galvoi taip ir imi, nieko nelupineji, tik virsune >> nupjauni skilteliu, kad sviestukas turetu kaip i cesnaka susigerti ;) >> >> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> paraðë naujienø >> praneðime:hafhlo$2n8$1@trimpas.omnitel.net... >>>o tai tas cesnakas nelupamas ar kaip ? nesuprantu :) >>> >>> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message >>> news:h9prcq$epe$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki gurmanai, kadangi rudeniop gyvas karpis nepadoriai pigus, >>>> supazindinsiu jus su savo firminiu karpio receptu, kuri siulau visiems >>>> isbandyti :) >>>> >>>> Patiekalui reikes: gyvo karpio, morku, bulviu, petrazoliu, krapu, >>>> cesnako, medaus, garstyciu, citrinos, kmynu., druskos, pipiru, zuvies >>>> priekoniu. >>>> >>>> Gamyba: >>>> 1. Nudobiam karpi, isskrodziam, nupjaunam galva ir uodega; >>>> 2. Nuskutam ir supjaustom bulves, morkas; >>>> 3. Susmulkinam krapus ir petrazoles, sukapojam penketa skilteliu >>>> cesnako, dedam zuvies prieskonius, ispaudziam citrinos sulciu, viska >>>> sumaisom; >>>> 4. Paruosiame padaza: 3 sauksteliai garstyciu, 3 sauksteliai medaus, >>>> truputeli citrinos sulciu; >>>> 5. Imame kepimo skarda, ta vieta kur guldysime zuvi kepimui pabarstome >>>> tuo smulkintu zoliu ir cesnaku misiniu, dedame ant tu zoliu karpi, >>>> likusi zoliu misini dedame tam karpiui i pilva ir dar pabarstome is >>>> virsaus; >>>> 6. Aplink karpi dedame smulkinta sbulves ir morkas, darzoves >>>> apibarstome druska, pipirais ir kmynais. Dedame keleta cesnako galvu >>>> (virsunele nupjaname), atn cesnaku dedame po gabaleli sviesto, druskos, >>>> pipiriuku; >>>> 7. I karpio vidu supilame paruosta garstyciu ir medaus padaza; >>>> 8. Karpi kepame apie 1 valanda 180 C temperaturoi. >>>> >>>> Valgymas: karpis valgomas ant jo ispaudziant kepto cesnako pastos ir >>>> uzkandant keptomis darzovemis :) >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> > >