dekoju uz atsakymus i tikriausiai ne pacius protingiausius klausimus :)) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hai2sg$vma$1@trimpas.omnitel.net... > nieko..jos tiesiog lieka..:) o tau tereikia spusteleti jas ir turinys > patenka i tavo burna..lukstus tiesiog ismeti > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:haheoq$t5o$1@trimpas.omnitel.net... >>o iskepus kas su lupenom atsitinka ? :) >> >> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message >> news:hahbg3$nt5$1@trimpas.omnitel.net... >>> ta cesnaka kaip yra toi galvoi taip ir imi, nieko nelupineji, tik >>> virsune nupjauni skilteliu, kad sviestukas turetu kaip i cesnaka >>> susigerti ;) >>> >>> "Silvano" <ateikpas@mane.lt> parašė naujienų >>> pranešime:hafhlo$2n8$1@trimpas.omnitel.net... >>>>o tai tas cesnakas nelupamas ar kaip ? nesuprantu :) >>>> >>>> "PliuShiniS" <giedrasas@xxx.lt> wrote in message >>>> news:h9prcq$epe$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki gurmanai, kadangi rudeniop gyvas karpis nepadoriai pigus, >>>>> supazindinsiu jus su savo firminiu karpio receptu, kuri siulau visiems >>>>> isbandyti :) >>>>> >>>>> Patiekalui reikes: gyvo karpio, morku, bulviu, petrazoliu, krapu, >>>>> cesnako, medaus, garstyciu, citrinos, kmynu., druskos, pipiru, zuvies >>>>> priekoniu. >>>>> >>>>> Gamyba: >>>>> 1. Nudobiam karpi, isskrodziam, nupjaunam galva ir uodega; >>>>> 2. Nuskutam ir supjaustom bulves, morkas; >>>>> 3. Susmulkinam krapus ir petrazoles, sukapojam penketa skilteliu >>>>> cesnako, dedam zuvies prieskonius, ispaudziam citrinos sulciu, viska >>>>> sumaisom; >>>>> 4. Paruosiame padaza: 3 sauksteliai garstyciu, 3 sauksteliai medaus, >>>>> truputeli citrinos sulciu; >>>>> 5. Imame kepimo skarda, ta vieta kur guldysime zuvi kepimui pabarstome >>>>> tuo smulkintu zoliu ir cesnaku misiniu, dedame ant tu zoliu karpi, >>>>> likusi zoliu misini dedame tam karpiui i pilva ir dar pabarstome is >>>>> virsaus; >>>>> 6. Aplink karpi dedame smulkinta sbulves ir morkas, darzoves >>>>> apibarstome druska, pipirais ir kmynais. Dedame keleta cesnako galvu >>>>> (virsunele nupjaname), atn cesnaku dedame po gabaleli sviesto, >>>>> druskos, pipiriuku; >>>>> 7. I karpio vidu supilame paruosta garstyciu ir medaus padaza; >>>>> 8. Karpi kepame apie 1 valanda 180 C temperaturoi. >>>>> >>>>> Valgymas: karpis valgomas ant jo ispaudziant kepto cesnako pastos ir >>>>> uzkandant keptomis darzovemis :) >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> >