as panasiai darau, tai kartais jei koks kumpelis voliojasi, tai dar ipjaustau smulkiai, tik kepu ne orkaitej, o ant keptuves.. pradziai surio puse ant keptuves, paskui kita .. Man kazkaip kurkas greiciau buna :) "tds" <no@email.com> wrote in message news:hamkbk$eu1$1@trimpas.omnitel.net... > panasisi sestadienio/sekmadienio pusryciams darom.. tiktai be svogunu, tik > tarkuotas suris + kiausinis, suplakam, tepam ant batono ir i orkaite... > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:hamjb9$dj7$1@trimpas.omnitel.net... >> na, nezinau ar tai prie vyno, bet sestadienio pusryciams tikrai tiks: >> fermentini suri, svoguna sutarkuojame burokine tarka, imushame kiaushini, >> ismaishome. uzhtepame bulkyte margarinu, ir sumaishyta mase tepame ant >> bulkos,tada 15 min shauname i 190C orkaite. >> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message >> news:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net... >>> Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie >>> uginant >>> lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie >>> vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus? >>> >>> -- >>> eM >>> >>> >>> >> > >