hmz.. cia labiau prie alaus bus: pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve. po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek pakept. batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia del to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos. esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia pagal fantazija). pateikiant galima uzberti petrushka ir E621. "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> parašė naujienų pranešime:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net... > Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie > uginant > lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie > vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus?