kažkada esu valgiusi panašų patiekalą, tik ten batone buvo išpjauta skylė (širdelė, mėnuliukas ir gėlytė :) ir tos kiaušinienės kepant pripilta į tą skylę. Gali būti, kad prieš kepimą batonas buvo paskrudintas. Recepto paslaptinga šeiminykė tada neišdavė :) "mdz" <mindems@LEgmailAS.com> wrote in message news:hb1dei$tmb$1@trimpas.omnitel.net... > hmz.. cia labiau prie alaus bus: > > pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve. > po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. > pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek > pakept. > batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos > pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia del > to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos. > > esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir > pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia > pagal fantazija). > pateikiant galima uzberti petrushka ir E621.