Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: ALORA
Data: 2009-10-13 12:25:32
kažkada esu valgiusi panašų patiekalą, tik ten batone buvo išpjauta skylė 
(širdelė, mėnuliukas ir gėlytė :) ir tos kiaušinienės kepant pripilta į tą 
skylę. Gali būti, kad prieš kepimą batonas buvo paskrudintas. Recepto 
paslaptinga šeiminykė tada neišdavė :)

"mdz" <mindems@LEgmailAS.com> wrote in message 
news:hb1dei$tmb$1@trimpas.omnitel.net...
> hmz.. cia labiau prie alaus bus:
>
> pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve.
> po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. 
> pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek 
> pakept.
> batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos 
> pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia del 
> to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos.
>
> esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir 
> pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia 
> pagal fantazija).
> pateikiant galima uzberti petrushka ir E621.