Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: anzelmas
Data: 2009-10-19 13:29:45
Ant aliejaus, tik nereikia jo daug pilt.


"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:hb9j8e$4kq$1@trimpas.omnitel.net...
>o ant ko kepti? Man duona kažkaip labai riebalų prisigeria, ten taip 
>nebuvo. Duona buvo su traškia plutele, bet sausa, o viduryje puri 
>kiaušinienė. Man netgi buvo kilęs įtarimas, kad duona paskrudinama, tada 
>kiaušinienė truputį pakepama ir dedama į skyles, o po to į orkaitę
>
> "anzelmas" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message 
> news:hb4400$rar$1@trimpas.omnitel.net...
>> Mano mama darydavo sekančiai: batone išpjaudavo skylę į ją įdėdavo pusę 
>> pieniškos dešrelės, batoną su dešrele dėdavo į keptuvę ir ant viršaus 
>> mušdavo kiaušinį, kepdavo iš abiejų pusių. Kaip dabar pamenu UBER 
>> pusryčiams būdavo :)
>>
>