Ant aliejaus, tik nereikia jo daug pilt. "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hb9j8e$4kq$1@trimpas.omnitel.net... >o ant ko kepti? Man duona kažkaip labai riebalų prisigeria, ten taip >nebuvo. Duona buvo su traškia plutele, bet sausa, o viduryje puri >kiaušinienė. Man netgi buvo kilęs įtarimas, kad duona paskrudinama, tada >kiaušinienė truputį pakepama ir dedama į skyles, o po to į orkaitę > > "anzelmas" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message > news:hb4400$rar$1@trimpas.omnitel.net... >> Mano mama darydavo sekančiai: batone išpjaudavo skylę į ją įdėdavo pusę >> pieniškos dešrelės, batoną su dešrele dėdavo į keptuvę ir ant viršaus >> mušdavo kiaušinį, kepdavo iš abiejų pusių. Kaip dabar pamenu UBER >> pusryčiams būdavo :) >> >