Nagi turiu viena toki, sakyciau super receptukas (ne mano), tinka prie alaus, vyno ir siaip vienas labai skanus, netgi saltas Reikes: 1-Batono, originale reikalaujama prancuzisko batono, tinka ir paprasti nepjaustyti (veliau pasakysiu kodel nepjaustyti) 2-pomidoru 3-svogunu (galima cesnaku vietoj svogunu) 4-surio 5-zoleliu visokiu 6-aliejaus laselis 7-pipirai, druska Gaminam idara (na ji sunku pavadinti idaru, nes jis bus dedamas ant batono, bet nezinau kaip kitaip ) Pomidorus, svoguna (cesnakus), zoleles smulkiai supjaustyti, suri sutarkuoti, ipilti aliejaus (kazkur sauksta, na kad misinys tik susivilgytu, o ne skestu aliejuje), druska, pipirai paga skoni. Plaustome pransuziska batona panasiai 2-3cm riekelem (geriausia istrizai, taip gaunamas didesnis plotas). Sioje vietoje pjaustyti batonai del to netinka , nes ju storis kazkur tik 1cm , jie permirksta nuo susidariusio skyscio is pomidoru. Dedam ta mase ant batono ir saunam i ikaitinta orkaite (apie 200 laipsniu) 10 minuciu, na arba kol batonas graziai apskrus. Tiesa, kas nori gali ideti smulkiai pjaustytos desros, bet siaip originalas toks kaip auksciau parasytas. Skonis ir kvapas super, netgi tie, kurie nemegsta svogunu ar cesnaku negalejo atsispirti. "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message news:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net... > Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie > uginant > lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie > vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus? > > -- > eM > > >