Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: ALORA
Data: 2009-10-16 13:51:58
o ant ko kepti? Man duona kažkaip labai riebalų prisigeria, ten taip nebuvo. 
Duona buvo su traškia plutele, bet sausa, o viduryje puri kiaušinienė. Man 
netgi buvo kilęs įtarimas, kad duona paskrudinama, tada kiaušinienė truputį 
pakepama ir dedama į skyles, o po to į orkaitę

"anzelmas" <anzelmas@matutis.lt> wrote in message 
news:hb4400$rar$1@trimpas.omnitel.net...
> Mano mama darydavo sekančiai: batone išpjaudavo skylę į ją įdėdavo pusę 
> pieniškos dešrelės, batoną su dešrele dėdavo į keptuvę ir ant viršaus 
> mušdavo kiaušinį, kepdavo iš abiejų pusių. Kaip dabar pamenu UBER 
> pusryčiams būdavo :)
>