Oi, kad čia nieko daugiau ir nereikia, tik skylės duonoje ir kiaušinienės. Kažkur girdėjau kad čia yra kažkokia prancūziško skrebučio variacija. "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:hb1h2c$3nf$1@trimpas.omnitel.net... > kažkada esu valgiusi panašų patiekalą, tik ten batone buvo išpjauta skylė > (širdelė, mėnuliukas ir gėlytė :) ir tos kiaušinienės kepant pripilta į tą > skylę. Gali būti, kad prieš kepimą batonas buvo paskrudintas. Recepto > paslaptinga šeiminykė tada neišdavė :) > > "mdz" <mindems@LEgmailAS.com> wrote in message > news:hb1dei$tmb$1@trimpas.omnitel.net... >> hmz.. cia labiau prie alaus bus: >> >> pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve. >> po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. >> pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek >> pakept. >> batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos >> pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia >> del to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos. >> >> esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir >> pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia >> pagal fantazija). >> pateikiant galima uzberti petrushka ir E621. >