Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: F20.0
Data: 2009-10-13 13:47:31
Oi, kad čia nieko daugiau ir nereikia, tik skylės duonoje ir kiaušinienės. 
Kažkur girdėjau kad čia yra kažkokia prancūziško skrebučio variacija.

"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:hb1h2c$3nf$1@trimpas.omnitel.net...
> kažkada esu valgiusi panašų patiekalą, tik ten batone buvo išpjauta skylė 
> (širdelė, mėnuliukas ir gėlytė :) ir tos kiaušinienės kepant pripilta į tą 
> skylę. Gali būti, kad prieš kepimą batonas buvo paskrudintas. Recepto 
> paslaptinga šeiminykė tada neišdavė :)
>
> "mdz" <mindems@LEgmailAS.com> wrote in message 
> news:hb1dei$tmb$1@trimpas.omnitel.net...
>> hmz.. cia labiau prie alaus bus:
>>
>> pajami kiausini(-iu), isplaki + prieskoniai blah blah, pili i keptuve.
>> po keliolikos sekundziu ant plaktu kiausiniu uzvozi batona arba duona. 
>> pakepus apipjaustai aplink batona / duona, ir apverti dar siek tiek 
>> pakept.
>> batonas / duona pageidautina kad butu padziovinta (orkaitej arba ant tos 
>> pacios keptuves, nu arba pusdieni palaikyt istraukus is maiselio). cia 
>> del to kad idant kiausinis neishtizhintu bulkos / duonos.
>>
>> esminis ingridientas - i plakta kiausini imesti grybu (tinka ir 
>> pievagrybiai), galima kokia sosyska supjaustyt ar siaip desrigali (na cia 
>> pagal fantazija).
>> pateikiant galima uzberti petrushka ir E621.
>