Tema: Re: Karsti sumustiniai
Autorius: tomasz
Data: 2009-10-13 10:16:17
buvo isbandyta savaitgalyje, tik su viena pataisa bulka buvo be margarino, 
gavosi skaniai...

t.

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:hamjb9$dj7$1@trimpas.omnitel.net...
> na, nezinau ar tai prie vyno, bet sestadienio pusryciams tikrai tiks:
> fermentini suri, svoguna sutarkuojame burokine tarka, imushame kiaushini, 
> ismaishome. uzhtepame bulkyte margarinu, ir sumaishyta mase tepame ant 
> bulkos,tada 15 min shauname i 190C orkaite.
> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message 
> news:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net...
>> Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie 
>> uginant
>> lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie
>> vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus?
>>
>> -- 
>> eM
>>
>>
>>
>