buvo isbandyta savaitgalyje, tik su viena pataisa bulka buvo be margarino, gavosi skaniai... t. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hamjb9$dj7$1@trimpas.omnitel.net... > na, nezinau ar tai prie vyno, bet sestadienio pusryciams tikrai tiks: > fermentini suri, svoguna sutarkuojame burokine tarka, imushame kiaushini, > ismaishome. uzhtepame bulkyte margarinu, ir sumaishyta mase tepame ant > bulkos,tada 15 min shauname i 190C orkaite. > "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message > news:hal2dq$egl$1@trimpas.omnitel.net... >> Arteja metas, kai nebedziugins iskylavimas lauke ir teks tunot namie >> uginant >> lasini.. Kokius jus karstus sumustinius kepat ar uzkandeles darot prie >> vyno/alaus/kokteiliu su mintim sutrumpint ilgus vakarus? >> >> -- >> eM >> >> >> >