Tema: Re: Desru rukinimas
Autorius: Vegys
Data: 2009-11-24 10:10:22
Brrrr .... nelabai supratau dėl raudonos žuvies .....  Daryti žadu iš 
kiaulienos.

VE

"apu" <TrintNumizmadamsasTrint@takas.lt> wrote in message 
news:heg3op$lhc$1@trimpas.omnitel.net...
> is raudonos zuvies darysi ;-)
>
> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
> news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Knibžda mintis, pačiam pasigamint dešru ir jas kur nors nuvežt kad 
>> išrūkintų. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuvėje vieną po kitos 
>> nusiperki ne visai skanią rūkytą dešrą. Rūkytos mėsos daug nevartojam, 
>> ale kartais visai praverčia. Klausimai :
>>
>> - verta dėmėsio mintis ar ....  ?
>> - jei atsakymas taip - gal būtų galima kokių nors patarimų apie gamybą, 
>> receptuką ?
>> - kur Vilniuje ar kur nors už Vilniaus link Nemenčinės rūkina ?
>>
>> Iš anksto dėkui,
>>
>> VE