anksciau senojoj seskinej rukydavo (mesa desras zuvi), ten kur nuo saltoniskiu kalno leidiesi tai po desine. reik ten pasivazineti gal bus kokai iskaba "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message news:heg5e3$o3f$1@trimpas.omnitel.net... > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:heg4r0$n57$1@trimpas.omnitel.net... >> Didziausia problema - produkcijos laikymas- nera nuolat vesios ir sausos >> patalpos. > > Kokios temperatūros reik ? Nešildoma palėpė su ventiliacijos angom įtariu > žiemą per šalta ar ne ? > >> Del dziuvimo gerai, taciau riebalas per menesiuka igauna liausiskai >> vadinama "surudijusio lasinio" skoni. > > Bet tai mėnesiuką ir kambarį (šaldytuve?) prabūtų ar ne ? Aš nesiruošiu > daryt jų metams laiko. Galvoju bent jau pradžioj keletą dešrų. > >> O tada i rukykla. Kuria valdyt taip pat menas. > > Tikiu. Pats tuo neužsiimčiau. Neturiu rūkyklos + ir žinių nėr. Gal > netyčiom žinai kas neblogai rūkina ? > > VE > >> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >> news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Knibžda mintis, pačiam pasigamint dešru ir jas kur nors nuvežt kad >>> išrūkintų. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuvėje vieną po kitos >>> nusiperki ne visai skanią rūkytą dešrą. Rūkytos mėsos daug nevartojam, >>> ale >>> kartais visai praverčia. Klausimai : >>> >>> - verta dėmėsio mintis ar .... ? >>> - jei atsakymas taip - gal būtų galima kokių nors patarimų apie gamybą, >>> receptuką ? >>> - kur Vilniuje ar kur nors už Vilniaus link Nemenčinės rūkina ? >>> >>> Iš anksto dėkui, >>> >>> VE >>> >