Tema: Re: Desru rukinimas
Autorius: mindau
Data: 2009-11-24 11:18:12
vezk tevisken rukyt.. ten yra neblogu tasku :)


"Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
news:heg5e3$o3f$1@trimpas.omnitel.net...
> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
> news:heg4r0$n57$1@trimpas.omnitel.net...
>> Didziausia problema - produkcijos laikymas- nera nuolat vesios ir sausos 
>> patalpos.
>
> Kokios temperatūros reik ? Nešildoma palėpė su ventiliacijos angom įtariu 
> žiemą per šalta ar ne ?
>
>> Del dziuvimo gerai, taciau riebalas per menesiuka igauna liausiskai 
>> vadinama "surudijusio lasinio" skoni.
>
> Bet tai mėnesiuką ir kambarį (šaldytuve?) prabūtų ar ne ? Aš nesiruošiu 
> daryt jų metams laiko. Galvoju bent jau pradžioj keletą dešrų.
>
>> O tada i rukykla. Kuria valdyt taip pat menas.
>
> Tikiu. Pats tuo neužsiimčiau. Neturiu rūkyklos + ir žinių nėr. Gal 
> netyčiom žinai kas neblogai rūkina ?
>
> VE
>
>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
>> news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Knibžda mintis, pačiam pasigamint dešru ir jas kur nors nuvežt kad
>>> išrūkintų. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuvėje vieną po kitos
>>> nusiperki ne visai skanią rūkytą dešrą. Rūkytos mėsos daug nevartojam, 
>>> ale
>>> kartais visai praverčia. Klausimai :
>>>
>>> - verta dėmėsio mintis ar ....  ?
>>> - jei atsakymas taip - gal būtų galima kokių nors patarimų apie gamybą,
>>> receptuką ?
>>> - kur Vilniuje ar kur nors už Vilniaus link Nemenčinės rūkina ?
>>>
>>> Iš anksto dėkui,
>>>
>>> VE
>>>
>