"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:heg4r0$n57$1@trimpas.omnitel.net... > Didziausia problema - produkcijos laikymas- nera nuolat vesios ir sausos > patalpos. Kokios temperatūros reik ? Nešildoma palėpė su ventiliacijos angom įtariu žiemą per šalta ar ne ? > Del dziuvimo gerai, taciau riebalas per menesiuka igauna liausiskai > vadinama "surudijusio lasinio" skoni. Bet tai mėnesiuką ir kambarį (šaldytuve?) prabūtų ar ne ? Aš nesiruošiu daryt jų metams laiko. Galvoju bent jau pradžioj keletą dešrų. > O tada i rukykla. Kuria valdyt taip pat menas. Tikiu. Pats tuo neužsiimčiau. Neturiu rūkyklos + ir žinių nėr. Gal netyčiom žinai kas neblogai rūkina ? VE > "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message > news:heg0hl$gs0$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Knibžda mintis, pačiam pasigamint dešru ir jas kur nors nuvežt kad >> išrūkintų. Tokios mintys kyla po to, kai parduotuvėje vieną po kitos >> nusiperki ne visai skanią rūkytą dešrą. Rūkytos mėsos daug nevartojam, >> ale >> kartais visai praverčia. Klausimai : >> >> - verta dėmėsio mintis ar .... ? >> - jei atsakymas taip - gal būtų galima kokių nors patarimų apie gamybą, >> receptuką ? >> - kur Vilniuje ar kur nors už Vilniaus link Nemenčinės rūkina ? >> >> Iš anksto dėkui, >> >> VE >>