Labai nesizavek tais rukintojais is Siesiku gatves. Nors jie ir dievagojasi, kad ruko su vaismedzio malkom, bet man kazko labia panasu, kad uzerdolina karscio ir isvirina dumuose gaminnius.Nes kaip kitaip suprast, kai normalus kumpis su kaulu issiruko per 2-3 dienas? Ir siaip nesijaucia dumo skonis po ju rukymo. "Vegys" <Nera@nebus.net> parašė naujienų news:heggtg$bsp$1@trimpas.omnitel.net... > Iš Dzūkijos, ale dabar gyvenu Bezdonių seniūnijoje ;) > > Povilai, o kartais tikslesnių kontaktų nežinai ? > > Kitas klausimas - supermamose :) radau, kad rūkina kažkur Šeškinėje > ("vienas Šeškinės kampas (ten kur Siesikų, Anykščių gatvės) vos ne kas > antra troba turėjo rūkyklas"). Gal kas nors tikslesnį adresą žinot ? > > VE > > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:hegg7a$ao0$1@trimpas.omnitel.net... > is dzukijos jis :) > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hegbr4$39b$1@trimpas.omnitel.net... >> Jei darys kaip parasyta toje knyguteje "Mesos rukymas" ,tai gausis tikrai >> gerai - patikrinta jau ne veina karta. >> >> P.S.Kiek suprantu ,Vegys gyvena kazkur prie Bezdoniu.Tai ten tai jau >> tikrai >> galima rasti kas isrukys, nes ten mano klasiokas turi kavine ir >> parduotuve >> ir tikrai zinau, kad ima mesa is vietiniu ir ja vietoje kazkur >> ruko.Skaniai >> ruko. > >