"Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> parašė naujienų news:hlo37m$ern$1@trimpas.omnitel.net... > Kiek teko susidurti, tai praktiskai ir uz savikaina daug kam per brangus > atrodo, nes tipo vistiek nesuvalgys viso indelio. Kokia dar в пизду savikaina , kas ten gali kainuoti tokius pinigus tuose padazuose - aukso yra istirpinto? Uzpypino visi pardavejai в корень и в доску! Nutariau siemet pats uzleisti viena siltnami ivairiausiais pipirais ir galesiu apdalinti visus draugus + prisigaminsiu visokiausiu preservu ziemai. As jau keliolikti metai gaminu adzika tik is naturaliu ingradientu ir be jokiu ten pomidoru pastu ar dar kazkokiu tai figniu ir ji laikosi negesdama 2 ir daugiau metu, bet paskaiciavau, kad jei imciau is to daryti versliuka, tai man pilnai uztektu, kad uz 200 gr indeli gauciau 20 lt. Tai cia jau ivertinus ir mano darbo sanaudas ir sioki toki navara, o tokio kiekio adzikos uztenka man beveik visiems metams ir tai jei aktyviai naudoju. O I ja vienok ieina ir graikiniai riesutai ir chmeli suneli ir dar kitokiu naturaliu prieskoniu, kurie ne centus kainuoja!