saip povilas teisingai parase - jei nori astrumo - geriau vis tik pipiriukus naudoti, skonis teisingesnis gaunasi. As pats kartais papiknaudziauju astriais prieskionais, o tokiu is mazu buteliuku nebevartoju del vienos priezasties - uzkisa ju rugstumas. Ir dabar turiu viena toki, is vokietijos atvezta - nu astrus, bet rugsties ten - toks ispudis kad ne tik koncentruoto acto, bet ir azoto rugsties ipilta. "Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> wrote in message news:hlo9cf$oh9$1@trimpas.omnitel.net... > As tai suprantu daugiau kaip pramoga ar kaip rasai dzigitu garbes reikalas, bet tikrai ne kaip maisto gardinimas. > Europieciu skonio receptoriams jis tikrai gausiai per atstrus ir mes jau neskirtume skonio tikrai. Uztenka vieno > laselio, kad butu ZIAURIAI astru. > Bet va kai zmones grize is statu pasakojo, kad meksikonai sita padaza valgo beveik kaip mes adzika (4 asmenu seimai > sio buteliuko panasiai savaitei uztenka). As tai tiesa pasakius nelabai galiu isivaizduoti :). Beje gal todel jiems > (meksams) Europoje visas maistas atrodo preskas :). > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hlo7hi$lc4$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> parašė naujienų news:hln3pm$n20$1@trimpas.omnitel.net... >>> http://www.tuktuk.lt/428521 >> >> Idiotai gamina tokius padazus, o dar didesni kvailiai juos perka - garantuotai bus sugadintas patiekalo skonis ir >> geriausiu atveju gausis nevykusi kokio nors egzotisko patiekalo versija, o greiciausiai, tai bus beskonis marmalas! >> Kas is to jo rugstaus beprotisko astrumo, kaip tai dataikyti, gaminat pateikala? Kodel viso to paties negalima >> isspresti panaudojus to padazo ingredientus atskirai? O todel, kad kazkam kilo noras uzdirbti is nieko atskirai tu >> pipiru xren kas tiek nupirks, o cai parasei, kad tai pats astriausias padazas pasaulyje ir tikrai atsiras dzigitai >> ,kurie nutars,kad butina toki tureti savo virtuveje :( >