O sezamo aliejaus skonis po šitokio užturbinimo lieka ? > Nu kadgi chia visai paprastas dalykas. > I maza keptuve supili visa buteliuka sezamu aliejaus ir supjaustai viena, ar > kelis astrius pipirus (galima ivairesniu skoniu) - As nusprendes, kad bus > mazai "maciaus" pribarsciau dar dziovintos astrios paprikos milteliu, ale > nedaug. Uzsuki pacia pacia minimaliausia ugni kokia tik yra ir idemiai stebi > procesa, kai tik pirmas cili pradeda "spragset" suprask aliejus pasieke > darbine temperatura - nuemi nuo ugnies (as padariau klaida, pagalvojau, nugi > negali cia taip greitai imt ir susigert visas skonis - tai palaigiau vos vos > ilgiau, ko pasekoje atsirado vos vos juntamas "kepto" aliejaus skonis - bet > kadangi pirmas blynas jau kaipir baigiasi, antra raunda darysiu tiksliau:). > Ir pasiruosi ilgam ir nuobodziam nusunkinejimui. Jei turi kavos filtra - imho > gautusi viskas daug greiciau, jei ne - imi popierinius ranksuoscius ir sunki > per juos. Praktiskai, jei nenaudojai jokiu milteliniu prieskoniu, o tik > "gyvus" pipirus (ka as ketinu daryt kita karta:) - galima nieko ne sunkt, o > viska supikt i ta pati sezamu aliejaus buteliuka - kuriame aliejus stovedamas > su pipirais gal dar kazhkiek extrahuos viso dzhiaugsmo. I sezamu aliejaus > buteliuka pyliau todel, kad neturiu jokio tam tinkamo indo, bet pasirodo, tai > visai neblogas sprendimas, nes jis kaipir turi teisinga kamshtuka, per kuri > paskui neishlys nenusunkti pipirai ir bus patogu dozuot. > > Dabar tik mislyju kaip daryt antra round'a, ar su gyvais pipirais, ar su > dziovintais ir tarkuotais (matyt, nes gabaliukai tokie sekliukes dydzio ir > didesni) kuriuos atsiveziau jau senai senai is graikijos ir niekur taip ir > nepanaudojau "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.a2cb7da22bc79baa.0@gmail.com... >> .... pats žinai ką Į STUDIJĄ! >> >>> heh, ash pasidares namie ashtru sezamu alieju, kuri naudoju jisur, kur >>> noriu kad butu ashtu - pradedant tuo, kad ivarvinu jo tiesiog i keptuve >>> priesh kepant, arba padazhams, uzhpilams >>