ačiū už nuorodą - specialiai šiandien užsukau į norfą. gardūs tikrai, na bet kad aštrūs tai nelabai - iš penkių balų (bo nepažįstu aš tos kitos skalės;) kokių porą maksimum už aštrumą. čia jau pareina, kaip įpratęs valgyt. nors kad itin aštriai mėgčiau, nepasakysiu - pamenu, kaip kokiais 96-ais organizavom pube Prie Universiteto čili (nu ten tuos ilgus raudonus) valgymo konkursą - tai vienas bičas jau nepamenu kiek, gal kokių 10 per minute sučiaumojo. ir nieko. man jau būtų buvę išbandymas vieną suvalgyt. o šituos va penkis su bulkele susileidau - biški lupas kramsnoja, pikantiškais įvardinčiau kaip ir parašyta :) bet zakusonas geras "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hlogrq$519$1@trimpas.omnitel.net... > Norfoje aptikau labai idomu zakusona - aliejuje uzkonservuotus pakepintus > nedidelius zalios spalvos ciliukus su cesnakais ir dar kazkokiom tai > prieskoniem zolelem. Indelis nedidelis ir panasus I statinaite, o ant > virsaus uzdetas popierinis "dangtelis". Berods bulgaru gamybos ir angliskai > uzsivadina kaip "graikiski pipirai", o musiskiai vadina juos pipirai su > cesnakais. Kainuoja iki 5 lt. Skanu labai, bet astru irgi labai ! > Taigi, kas megstate astriai ir norite nebrangaus zakusono ant stalo, tai > sitas pirkinys bus tikrai tinkamas ir ilgai grojantis - as jau savaite > laiko, kaip bandau iveikti ta maza indeli, bet vis nepavyksta :) >