prasome konkreciau :) kur, po kiek to sezamu aliejaus galima gauti? :) "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hlob9k$rq9$1@trimpas.omnitel.net... > heh, ash pasidares namie ashtru sezamu alieju, kuri naudoju jisur, kur > noriu kad butu ashtu - pradedant tuo, kad ivarvinu jo tiesiog i keptuve > priesh kepant, arba padazhams, uzhpilams etc. Labai nerealus dalykas. > "Arj" <root@ibm.com> wrote in message > news:hload0$q5b$1@trimpas.omnitel.net... >> saip povilas teisingai parase - jei nori astrumo - geriau vis tik >> pipiriukus naudoti, skonis teisingesnis gaunasi. >> As pats kartais papiknaudziauju astriais prieskionais, o tokiu is mazu >> buteliuku >> nebevartoju del vienos priezasties - uzkisa ju rugstumas. >> Ir dabar turiu viena toki, is vokietijos atvezta - nu astrus, bet >> rugsties ten - toks ispudis kad ne tik koncentruoto >> acto, bet ir azoto rugsties ipilta. >> >> >> >> >> "Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> wrote in message >> news:hlo9cf$oh9$1@trimpas.omnitel.net... >>> As tai suprantu daugiau kaip pramoga ar kaip rasai dzigitu garbes >>> reikalas, bet tikrai ne kaip maisto gardinimas. >>> Europieciu skonio receptoriams jis tikrai gausiai per atstrus ir mes jau >>> neskirtume skonio tikrai. Uztenka vieno >>> laselio, kad butu ZIAURIAI astru. >>> Bet va kai zmones grize is statu pasakojo, kad meksikonai sita padaza >>> valgo beveik kaip mes adzika (4 asmenu seimai >>> sio buteliuko panasiai savaitei uztenka). As tai tiesa pasakius nelabai >>> galiu isivaizduoti :). Beje gal todel jiems >>> (meksams) Europoje visas maistas atrodo preskas :). >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hlo7hi$lc4$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> >>>> "Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> parašė naujienų >>>> news:hln3pm$n20$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> http://www.tuktuk.lt/428521 >>>> >>>> Idiotai gamina tokius padazus, o dar didesni kvailiai juos perka - >>>> garantuotai bus sugadintas patiekalo skonis ir >>>> geriausiu atveju gausis nevykusi kokio nors egzotisko patiekalo >>>> versija, o greiciausiai, tai bus beskonis marmalas! >>>> Kas is to jo rugstaus beprotisko astrumo, kaip tai dataikyti, gaminat >>>> pateikala? Kodel viso to paties negalima >>>> isspresti panaudojus to padazo ingredientus atskirai? O todel, kad >>>> kazkam kilo noras uzdirbti is nieko atskirai tu >>>> pipiru xren kas tiek nupirks, o cai parasei, kad tai pats astriausias >>>> padazas pasaulyje ir tikrai atsiras dzigitai >>>> ,kurie nutars,kad butina toki tureti savo virtuveje :( >>> >> >>