suvalgyti neproblema, issikti paskui buna beda. :) "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hlr00q$22o$1@trimpas.omnitel.net... > aciu uz nuoroda - specialiai siandien uzsukau i norfa. gardus tikrai, na > bet kad astrus tai nelabai - is penkiu balu (bo nepazistu as tos kitos > skales;) kokiu pora maksimum uz astruma. cia jau pareina, kaip iprates > valgyt. nors kad itin astriai megciau, nepasakysiu - pamenu, kaip kokiais > 96-ais organizavom pube Prie Universiteto cili (nu ten tuos ilgus > raudonus) valgymo konkursa - tai vienas bicas jau nepamenu kiek, gal kokiu > 10 per minute suciaumojo. ir nieko. man jau butu buve isbandymas viena > suvalgyt. o situos va penkis su bulkele susileidau - biski lupas > kramsnoja, pikantiskais ivardinciau kaip ir parasyta :) bet zakusonas > geras > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hlogrq$519$1@trimpas.omnitel.net... >> Norfoje aptikau labai idomu zakusona - aliejuje uzkonservuotus >> pakepintus >> nedidelius zalios spalvos ciliukus su cesnakais ir dar kazkokiom tai >> prieskoniem zolelem. Indelis nedidelis ir panasus I statinaite, o ant >> virsaus uzdetas popierinis "dangtelis". Berods bulgaru gamybos ir >> angliskai >> uzsivadina kaip "graikiski pipirai", o musiskiai vadina juos pipirai su >> cesnakais. Kainuoja iki 5 lt. Skanu labai, bet astru irgi labai ! >> Taigi, kas megstate astriai ir norite nebrangaus zakusono ant stalo, tai >> sitas pirkinys bus tikrai tinkamas ir ilgai grojantis - as jau savaite >> laiko, kaip bandau iveikti ta maza indeli, bet vis nepavyksta :) >>