As tai suprantu daugiau kaip pramoga ar kaip rasai dzigitu garbes reikalas, bet tikrai ne kaip maisto gardinimas. Europieciu skonio receptoriams jis tikrai gausiai per atstrus ir mes jau neskirtume skonio tikrai. Uztenka vieno laselio, kad butu ZIAURIAI astru. Bet va kai zmones grize is statu pasakojo, kad meksikonai sita padaza valgo beveik kaip mes adzika (4 asmenu seimai sio buteliuko panasiai savaitei uztenka). As tai tiesa pasakius nelabai galiu isivaizduoti :). Beje gal todel jiems (meksams) Europoje visas maistas atrodo preskas :). "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hlo7hi$lc4$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Super Mario" <itadmin.mn@gmail.com> parašė naujienų > news:hln3pm$n20$1@trimpas.omnitel.net... >> http://www.tuktuk.lt/428521 > > Idiotai gamina tokius padazus, o dar didesni kvailiai juos perka - > garantuotai bus sugadintas patiekalo skonis ir geriausiu atveju gausis > nevykusi kokio nors egzotisko patiekalo versija, o greiciausiai, tai bus > beskonis marmalas! Kas is to jo rugstaus beprotisko astrumo, kaip tai > dataikyti, gaminat pateikala? Kodel viso to paties negalima isspresti > panaudojus to padazo ingredientus atskirai? O todel, kad kazkam kilo noras > uzdirbti is nieko atskirai tu pipiru xren kas tiek nupirks, o cai > parasei, kad tai pats astriausias padazas pasaulyje ir tikrai atsiras > dzigitai ,kurie nutars,kad butina toki tureti savo virtuveje :(