zhegonskas wrote: > sveiki, > > pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam kulinarui. > > ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis kepti kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine ispjova, kad butu sunku sugadinti mesa :) > > kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :) Būtinai turi būti kažkas kepta? Ir kiek reikia prabangos - tiesiog pavalgyt, ar paišsi....t? :) Kad nebūtų offtopic - pvz. http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html , kilogramui mėsos kokias pusantros-dvi česnakų galvutes, prismaigstyti tankiai. Bent jau man vietoj sidro labiau patiko naminės obuolių sultys. Norint gražiai atpjauti reikės labai aštraus peilio, pageidautina, ko gero, su dantukais. Kitas variantas - http://giedrius-v.livejournal.com/9234.html Skanu, gan paprasta, bet tikrai riebu, vynas labai pageidautinas.