giedriu po default perziurejau :) del to pirmo recepto kiek bijau, nes nepazystu orkaites savo... del to geriau kepsiu kelis mazesnius ispjovos gabaliukus, kurie tiksliai aisku, kad per keturiasdesimt minuciu iskeps. dariau kazkada kiaulienos ispjova su pesto kur pas giedriu - gavosi tikrai gerai, net pats pesto nutrupejo (matyt kad pirktinis, o ne naminis) - gal tiesiog panisuori dar ir kiaushinyje ir dziuveseliuose? On 2010-03-27 17:39:47 +0200, vytjon said: > zhegonskas wrote: > > sveiki, > > > > pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam kulinarui. > > > > ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis > kepti kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine > ispjova, kad butu sunku sugadinti mesa :) > > > > kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :) > > Būtinai turi būti kažkas kepta? Ir kiek reikia prabangos - tiesiog > pavalgyt, ar paišsi....t? :) > > Kad nebūtų offtopic - pvz. > http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html , kilogramui mėsos kokias > pusantros-dvi česnakų galvutes, prismaigstyti tankiai. Bent jau man > vietoj sidro labiau patiko naminės obuolių sultys. Norint gražiai > atpjauti reikės labai aštraus peilio, pageidautina, ko gero, su > dantukais. > > Kitas variantas - http://giedrius-v.livejournal.com/9234.html > Skanu, gan paprasta, bet tikrai riebu, vynas labai pageidautinas.