Tema: Re: ispjova orkaiteje
Autorius: Budulis
Data: 2010-03-27 22:31:31
kaip simckitaicu rase apacioj tai
kepk sprandines visa gabala
prieskoniais irtinta/isvolita ir
maistinej plevelej suvyniota palaikyta.
gaunasi labai sultingai.
kept butinai ant groteliu kur dukofkej buna.
jokiu budu ne blekoj.
tada labai graziai apskrunda
ir nusivarva riebalu perteklius.
ispjovos skaitau kad negadink dukofkej.

"zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
news:hol93g$pcu$1@trimpas.omnitel.net...
> giedriu po default perziurejau :)
>
> del to pirmo recepto kiek bijau, nes nepazystu orkaites savo... del to 
> geriau kepsiu kelis mazesnius ispjovos gabaliukus, kurie tiksliai aisku, 
> kad per keturiasdesimt minuciu iskeps.
>
> dariau kazkada kiaulienos ispjova su pesto kur pas giedriu - gavosi tikrai 
> gerai, net pats pesto nutrupejo (matyt kad pirktinis, o ne naminis) - gal 
> tiesiog panisuori dar ir kiaushinyje ir dziuveseliuose?
>
> On 2010-03-27 17:39:47 +0200, vytjon said:
>
>> zhegonskas wrote:
>>  > sveiki,
>>  >
>>  > pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam 
>> kulinarui.
>>  >
>>  > ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis kepti 
>> kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine ispjova, kad 
>> butu sunku sugadinti mesa :)
>>  >
>>  > kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :)
>>
>>    Butinai turi buti kazkas kepta? Ir kiek reikia prabangos - tiesiog 
>> pavalgyt, ar paissi....t? :)
>>
>>    Kad nebutu offtopic - pvz. 
>> http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html , kilogramui mesos kokias 
>> pusantros-dvi cesnaku galvutes, prismaigstyti tankiai. Bent jau man 
>> vietoj sidro labiau patiko namines obuoliu sultys. Norint graziai 
>> atpjauti reikes labai astraus peilio, pageidautina, ko gero, su 
>> dantukais.
>>
>>    Kitas variantas - http://giedrius-v.livejournal.com/9234.html
>> Skanu, gan paprasta, bet tikrai riebu, vynas labai pageidautinas.
>
>