Tema: Re: ispjova orkaiteje
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-03-27 18:59:47
jaftienos ishpjova brasirot?!? infidel!!11 grieztai sprandine. ir peilio
nereikes, galima shaukshtu valgyt ;)
"vytjon" <ne@nurodytas.lt> wrote in message
news:hol8s0$p58$3@trimpas.omnitel.net...
> zhegonskas wrote:
> > sveiki,
> >
> > pasiulykit koki paprasta uztikrinta recepta ne itin nagingam kulinarui.
> >
> > ryt turiu istaisyti pietus septyniems zmonems, tai pirma mintis kepti
> kazka orkaiteje ir imti gera jautienos ar kiaulienos vidine ispjova, kad
> butu sunku sugadinti mesa :)
> >
> > kiek laiko, kokia temperatura, etc :) nes patirties truksta :)
>
> Būtinai turi būti kažkas kepta? Ir kiek reikia prabangos - tiesiog
> pavalgyt, ar paišsi....t? :)
>
> Kad nebūtų offtopic - pvz. http://giedrius-v.livejournal.com/70897.html
> , kilogramui mėsos kokias pusantros-dvi česnakų galvutes, prismaigstyti
> tankiai. Bent jau man vietoj sidro labiau patiko naminės obuolių sultys.
> Norint gražiai atpjauti reikės labai aštraus peilio, pageidautina, ko
> gero, su dantukais.
>
> Kitas variantas - http://giedrius-v.livejournal.com/9234.html
> Skanu, gan paprasta, bet tikrai riebu, vynas labai pageidautinas.