Tema: Re: penktadienis - zuvies diena
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-02-06 17:52:31
o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su frikadelėm...

faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas.

"Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut 
> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas.
> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota silke".Bet 
> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir 
> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau!
> 
>