silkę ir virtas morkas arba kitokius priedus, kas tik šaus į galvą, džiuvėsius, kepintus svogūnus, virtus kiaušinius, net ir obuolius sumala mėsmale :) "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:gmhn25$o9$1@trimpas.omnitel.net... > ykalbejot - duokit farsmako recepta. > > kazkada darydavo mociute, bet.... > > -- > T > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gmhmbv$vlt$1@trimpas.omnitel.net... >>o aš iš maximinio lašišų faršo išviriau labai skanią sriubą su frikadelėm... >> >> faršmakas tai kiek valgiau, visada būdavo permaltas į vientisą masę. Taip ir turi būti, jis gi joks ne fOršmakas, o fAršmakas. >> >> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gmhg37$mil$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gal pasirodysiu mazarasciu,bet tik visai nesenai teko paragaut >>> patiekala,kuriuo buvo vaisintas Benderis seneliu namuose - forshmakas. >>> Turiu pasakyt,kad vis darydavau pagal zydiska recepta 'kapota silke".Bet >>> stuburo smegenim jauciau,kad reiketu viska permalt i vientisa mase.Ir >>> voila - gavosi gerokai isbaigciau ir bent jau man skaniau! >>> >>>